OUTtv wil meer zoenende mannen op televisie

Foto: TROSHomozender OUTtv vindt dat er te weinig zoenende mannen te zien zijn op tv. Het station wil daar aandacht voor vragen met een ‘kiss cam’ op zijn Canal Parade-boot. Dat meldt het station vandaag. OUTtv-baas Marc Putman vindt zoenende mannen op tv belangrijk voor de homo-acceptatie. “We vinden dat er te weinig gezoend wordt door homo’s op tv. Uiteraard brengt OUTtv veel programma’s waarin zoenende mannen niet ontbreken, maar op andere zenders kan nog veel gewonnen worden.

Het is volgens Putman hard nodig. “Ruim een derde van de bevolking heeft moeite met twee zoenende mannen. Ter vergelijking: slechts 12 procent neemt aanstoot aan een heterokus.

OUTtv zal zijn boot op de Canal Parade zaterdag voorzien van een megagroot ‘kiss cam’-scherm om de acceptatie van homomannen een duwtje in de rug te geven. Het scherm op de boot zal zoenende stelletjes op de kade in beeld brengen.

Ook ex-Songfestivalcoryfeeën Marga Bult en Kate Ryan delen deze visie en steunen het initiatief muzikaal op de boot. Foto: OUTtv

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen