NPO 3 opent tv-laboratorium: week vol nieuwe formats

Foto: RTLTv-liefhebbers hebben deze week flink wat te bekijken: NPO 3 opent zijn jaarlijkse tv-laboratorium waarin een keur aan nieuwe tv-formats worden gepresenteerd. Dit jaar wordt 3LAB aan elkaar gepraat door Jan Versteegh, één van de boegbeelden van BNN. Zijn programma Green Room, waarin na ieder nieuw programma wordt nagepraat, is één van de twee vaste waarden in de 3LAB-week. De andere vaste waarde is de black comedy Infantilio, dat elke avond om 20.30 uur te zien is.

Infantillio is de komende vijf dagen steeds de opener van de 3LAB-avond. De serie van de VPRO gaat over de absurditeiten van het volwassen leven, nagespeeld door kinderen.

Vanaf 21.00 uur krijgt de kijker van NPO 3 steeds wat anders voorgeschoteld. Vanavond is de theaterspelshow Neem Je Zwemspullen Mee met Pepijn Gunneweg en Klaas van den Eerden te zien.

Iets voor 22.00 uur volgt Dance Around The World met Jan Kooijman, een reisprogramma over dans.

Om 22.45 uur is de korte film Roze Bril te zien, waarna om 23.35 uur wordt afgesloten met Jelte’s One Man Show, de YouTube-talkshow van Jelte Sondij. De aflevering die wordt uitgezonden is die met Ronnie Flex.

Een duidelijk overzicht van wat er wordt uitgezonden tijdens de 3LAB-week, kunt u vinden op de website van NPO 3.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen