Net5 bevestigt: Daphne Bunskoek op House Rules

Daphne Bunskoek wordt inderdaad de presentatrice van het Net5-programma House Rules. Ze is in die rol de opvolger van Erik van der Hoff. Dat is vanmiddag bekendgemaakt op de perspresentatie van SBS. Irene Moors, de presentatrice van de perspresentatie, vroeg aan Bunskoek hoe het komt dat ze bij SBS terecht is gekomen. De laatste jaren is ze immers voornamelijk te zien met cultureel verantwoorde programma’s bij de NPO. Of ‘zware dingen’, zoals Moors het noemt.

Bunskoek gaf echter aan dat ze niet per se kiest voor zwaar of licht. “Ik doe niet in het bijzonder graag zware of lichte programma’s, maar toen ik hiervoor gevraagd werd leek het me heel leuk om de hele zomer door Nederland te crossen om de verbouwingen te bekijken.

Ze gaat niet exclusief voor Net5 werken. “Ik doe ook nog dingen voor VPRO en NTR, maar nu ook met liefde en aandacht voor Net5.

Op de vraag of House Rules heel anders wordt dan toen het nog met Erik van der Hoff was, antwoordde ze: “Het is wel een beetje in de stijl zoals het was, want er wordt nog steeds lekker veel geklust bij mensen thuis en er is stress. Je ziet dingen mooi en lelijk worden.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen