’Nederland vindt RTL Boulevard 2.0 vast helemaal niets’

Foto: Q-musicHet is een bijzondere dag in de geschiedenis van RTL Boulevard, het populaire vooravondprogramma van RTL 4. Vanavond begint de 2.0-editie van de actualiteitenrubriek: Albert Verlinde is er niet meer, de studio is verhuisd naar het Leidseplein in Amsterdam en het is een komen en gaan van gasten aan de desk. Hoe de reacties zullen zijn? Slecht, denkt producent Georgette Schlick. “Zoals dat gaat met iedere verandering en zeker in Nederland: we vinden het niks, het oude was veel beter.

De baas van productiehuis Blue Circle denkt dat mensen zelfs negatief gaan reageren als ze het ‘diep in het hart’ tóch beter vinden. “Dus doe mij een plezier: wees kritisch, eerlijk. Hou ik van. Maar geef ons ook wat tijd.”

Schlick hoopt niet gelijk te worden afgeslacht. “De formule is nog steeds de formule en daarvan weten we dat die werkt. Maar de veranderingen binnen die formule zullen we moeten finetunen, iedereen zal in zijn rol opnieuw moeten rijpen. So bear with us. Maar vooral ook: veel kijkplezier, want het is prachtig geworden!“, zegt ze in een column bij Broadcast Magazine.

Het nieuwe RTL Boulevard wordt gepresenteerd door Luuk Ikink. Aan zijn zijde vindt hij elke week een andere co-host uit een poule van drie presentatoren: Beau van Erven Dorens, Ruben Nicolai en Winston Gerschtanowitz.

De uitzending begint om 18.35 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen