Mark Rutte: ‘RTL is mijn favoriete zender’

Foto: Dirk-Jan van DijkMinister-president Mark Rutte ziet RTL als zijn favoriete tv-zender. Dat heeft hij in Rio de Janeiro gezegd tegen een cameraploeg van RTL Boulevard, meldde inval-Albert Mattie Valk vrijdagavond in de showrubriek. RTL Boulevard sprak in Rio met Rutte voor een item over de Olympische Spelen. Na dat item verklapte Valk het nieuwtje over onze premier. “Nog even een verhaal van achter de schermen: Mark Rutte zag onze plopkap op de microfoon en zei: ‘Ah, RTL, mijn favoriete zender!’

Valk weet niet of Rutte dit echt serieus meende. “Ik weet niet of hij het ook van SBS heeft gezegd, maar dat kom je natuurlijk nooit te weten.”

Royaltykenner Marc van der Linden denkt dat RTL dit niet te serieus moet nemen. “Hij is heel charmant, dus ik denk dat hij het bij SBS ook zegt.

Rutte liet zich in juni nog lovend uit over het RTL 4-programma Help Mijn Man Is Klusser met John Williams. “Beste mensen, naar dit programma moet je gewoon kijken. Het is niet alleen veel humor, maar er zit ook heel veel waarheid in, dus geniet“, zei hij.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen