Mark Rutte bedankt Albert Verlinde in RTL Boulevard

Foto: RTLAlbert Verlinde werd vrijdagavond in zijn allerlaatste RTL Boulevard verrast door een videoboodschap van minister-president Mark Rutte. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Rutte bedankte Verlinde voor vijftien jaar RTL Boulevard. “Albert, ik heb je meteen gebeld toen ik hoorde dat je wegging bij Boulevard. RTL Boulevard zonder jou is een beetje Laurel zonder Hardy en Bassie zonder Adriaan. Wat ik bijzonder aan jou waardeer is het enthousiasme en de pretogen“, zei de VVD-premier.

De premier vindt dat Verlinde een prestatie van formaat heeft geleverd. “Je hebt vijftien jaar lang met een enorme energie je werk gedaan.

Rutte heeft Verlinde een paar keer van dichtbij meegemaakt. “Ik heb er zelf ook een paar keer mogen zitten. Je ziet ook echt de professionaliteit. Jij hebt je elke keer dat je er zat honderd procent gegeven, grondig voorbereid. Echt een professional.

Ik heb er respect voor dat je na vijftien jaar zegt dat je je energie op andere dingen wil richten. Je bent een succesvol musicalproducent, dus daarvoor alle begrip.

Namens heel Nederland wil ik zeggen: ‘Bedankt voor de afgelopen vijftien jaar, bedankt voor het entertainment dat je zelf ook hebt verzorgd: de ontspannen momenten in heel veel huiskamers. We gaan je op alle mogelijke plekken terugzien. Ook persoonlijk heel veel succes gewenst.

Verlinde was verrast. “Dat is heel bijzonder. Het is de premier van Nederland.

De showkenner werd in de uitzending ook bedankt door BN’ers als Carlo BoszhardLinda de Mol en Johnny de Mol.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen