Marieke Elsinga bezorgt RTL Late Night frisse wind

Foto: Q-musicRTL Late Night keert vanavond terug voor een nieuw seizoen en er is een belangrijke verandering: Humberto Tan heeft een nieuwe co-host. Luuk Ikink is vertrokken naar het nieuwe RTL Boulevard en dat betekent dat voortaan Marieke Elsinga achter de desk staat. Net als Ikink is ook Elsinga afkomstig van de radio. Voor haar nieuwe functie bij RTL Late Night heeft ze namelijk haar baan bij Qmusic opgezegd. En dat was niet makkelijk. “Jemig hé, wat ga ik het missen!!“, laat ze weten.

Elsinga heeft echter ook heel veel zin in de nieuwe uitdaging. Met haar vrouwelijke verschijning brengt ze een frisse wind in het late-avondprogramma van RTL 4.

RTL Late Night heeft vanavond grote namen aan tafel zitten. Ten eerste is Albert Verlinde te gast. Op de avond dat het nieuwe RTL Boulevard van start ging zónder hem vertelt hij over zijn nieuwe programma RTL Live.

Ruud Gullit vertelt waarom hij net niet de assistent-bondscoach van het Nederlands elftal is geworden. Ook komt hij zijn boek ‘Kijken naar voetbal’ promoten.

Verder zijn Douwe Bob en Dominique van der Heyde te gast.

De uitzending begint om 22.30 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen