Man Shownieuws-Koos pakt bedrijven aan op Twitter

Shownieuws-ster Koos van Plateringen en zijn man Ton Keunen worden geteisterd door slechte service. Dat is te lezen op de twitterpagina van zijn echtgenoot. Keunen gebruikt het sociale media bijna uitsluitend om allerlei bedrijven even flink aan te pakken. Hij is deze lente en zomer lekker op dreef. Het begon met het uitlachen van ABN Amro. “Hahaha. Wat een blamage ABN Amro. 90 minuten nodig om een formulier te bemachtigen om mijn rekening op te zeggen! I rest my case.

Daarna was Nespresso aan de beurt. “Als jullie willen weten hoe jullie aan jullie eigen succes ten onder gaan, bel me! Verander zaken Nespresso, slechte service.

Een week later was de gemeente Nieuwkoop aan de beurt. “Wethouder Elkhuizen. Ik probeer al twee weken met u in contact te komen aangaande een oplossing voor overlast Schiphol“, klaagt hij op Twitter.

Daarna keert hij weer terug naar de commerciële sector. “Succes bij Vodaphone zei de cynische meneer De Boer bij de KPN-klantenservice. Hoe ren je hard naar de afgrond?“, briest hij.

Man Van Plateringen vindt die opmerking van KPN dermate stuitend dat hij zijn briesende echtgenoot heeft geretweet. “Dit meen je niet! #kpn #fail #kpnklantenservice“, twittert de Shownieuws-ster.

Terug naar Keunen: twee weken later heeft KLM het gedaan. “Ga alsjeblieft weer zelf uw check-in doen. Barcelona check-in is ineffectief en uiterst niet klantgericht. De meneer die ons hielp (na 45 minuten wachten voor een bagage drop off!!!!) ging eerst enorm zuchten voordat ie ons ging helpen en vergat goedenavond te zeggen.

Stuitend, aldus Keunen. “Dit terwijl naast ons in de complete chaos een Chinese meneer met zijn vijf business class reisgenoten alle koffers aan het herverdelen waren omdat ze waren gesommeerd dat te doen. De check in dame naast ons was een  gast aan het uitschelden. Voldoende info? Moet ik voortaan met Iberia?

Hopelijk voor Iberia gaat KLM zijn check-in weer zelf doen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen