Koos van Plateringen: ‘Ik wilde Rad van Fortuin doen’

Koos van Plateringen heeft inderdaad auditie gedaan voor Het Rad van Fortuin. Dat heeft hij bevestigd op 100% NL. SBS 6 koos uiteindelijk niet voor Van Plateringen, maar voor André Hazes jr. Hij is vanaf 22 augustus hét gezicht van de vooravondshow. “Ja, ze hadden allemaal mensen uitgenodigd voor audities en dat heb ik ook gedaan. Het had me heel erg leuk geleken. Maar ja, André Hazes was ook heel erg leuk, dus die hebben ze gekozen“, aldus de Shownieuws-bekendheid.

Van Plateringen zit niet bij de pakken neer: hij hoopt op een nieuw programma bij SBS 6. “Ik heb in juni een pilot opgenomen in Los Angeles. Binnenkort ga ik meer bekendmaken over die pilot. Dan hoor je wel wat het is en wat het wordt.

In dit stadium wil Van Plateringen er nog niet te veel over kwijt. “Een pilot is een proefaflevering. De zender is daar nu naar aan het kijken.”

Het wordt wel iets met sterren, zegt hij. “Die link is snel gelegd. Ja, natuurlijk. Het is niet heel film-achtig, maar ik vind het wel leuk om met bekende mensen om te gaan.”

Het programma gaat niet Van Plateringen Ziet Sterren heten, benadrukt de presentator. “Het is een andere titel.”

Tijdens het radio-interview wilde Van Plateringen niet ontkennen dat hij komend seizoen te zien is in de RTL 5-show Expeditie Robinson.

Lees ook: ‘Shownieuws-Koos deed auditie voor Rad van Fortuin’ (maandag)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen