Klokhuis-presentatrice gilt in overvolle tram

De NTR heeft drie nieuwe gezichten aangetrokken voor het jeugdprogramma Het Klokhuis, een broedplaats voor tv-talent. Eva Cleven, Pascal Tan en Sosha Duysker zijn gekozen uit ruim 2000 inzendingen. Dat heeft de omroep laten weten. Cleven (foto), die een show heeft op FunX en voor de VPRO verslag doet van festivals, ging uit haar dak toen ze te horen kreeg dat ze was uitgekozen voor Het Klokhuis. “Ik zat in een overvolle tram toen ik te horen kreeg dat ik het was geworden.”

Die trampassagiers heeft Cleven even flink laten schrikken. “Mijn exacte woorden waren geloof ik: ‘Super bedankt, ik bel zo terug want ik ga eerst even gillen’. Toen heb ik heel hard gejuicht in de tram. Ik was zo opgelucht en blij en trots. De baan van m’n dromen. Ik heb het nog een jaar geheim moeten houden. Dus ik ben blij dat het hoge woord er eindelijk uit is!

De 29-jarige Cleven is 6 oktober voor het eerst te zien in Het Klokhuis, in een aflevering over diamanten.

Later dit jaar volgt de 22-jarige Pascal, die meedeed aan de BNN-show The Freestyle Games en testteamlid was in Checkpoint. “Het is één grote expeditie“, zegt hij. “Ik vind het een ontzettende eer en uitdaging om de uiteenlopende onderwerpen in mijn eigen stijltje aan de man te mogen brengen.”

Begin volgend jaar is Sosha Duysker voor het eerst te zien. Deze redacteur van de Zapp Kids Top 20 hoopt op een item over parachutespringen. “Ik wil al zolang een keer uit een vliegtuig springen! Niet alleen vanwege de kick, maar ook om het hoe en wat.

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen