Kijkers vinden nieuw RTL Boulevard erg druk

Foto: SBSHet nieuwe RTL Boulevard leidt tot gemengde reacties op sociale media. De één vindt het decor wel mooi, de ander niet. Maar waar bijna iedereen het over eens is, is dat het wel érg druk is in de studio. Dat is te lezen op Facebook en Twitter. Kijkers ergeren zich aan door elkaar heen pratende presentatoren én aan de nieuwe presentator Luuk Ikink. “Sorry maar dat ADHD-geratel van Luuk is om nerveus van te worden. Ik mis Albert Verlinde nu al en kijk denk ik niet meer“, zegt Lily.

De jonge Brenda vindt RTL Boulevard kijken niet langer ontspannend. “Als dit zo blijft ga ik echt niet meer m’n ontspannen uurtje RTL Boulevard kijken hoor. Hip en verjongend maar zit kijker erop te wachten?!?

Brenda denkt dat producent Blue Circle een beetje overmoedig is geweest. “Vind verandering niet erg maar als je de studio verandert én de snelheid én de sfeer én door elkaar praten is beetje veel.

Herma spreekt van ‘een drukte’, Anne stoort zich aan het ‘door elkaar gekakel’ en Suus zegt: “Ik word een beetje gek van dat snelle en vele praten. Het is net een kippenhok. Iedereen door elkaar heen.

Bij sommige onderwerpen ontving het presentatieduo niet één, maar twee deskundigen aan de desk. En dan mochten andere deskundigen op de studiobank ook nog een mening hebben. “De nieuwe RTL Boulevard ziet er leuk uit, maar duo experts? Beetje too much.

Toch hebben de meeste mensen het over het geratel van Luuk Ikink. “Luuk Ikink praat veel te snel, lijkt net of het in 5 minuten af moet”, zegt Erwin.

Bas denkt dat Ikink ‘niet thuis hoort’ in RTL Boulevard en Lisette verzoekt hem ‘iets langzamer te praten’. Miriam: “Luuk Ikink praat veel te snel. Het is te druk.

Over het decor en de locatie zijn de reacties gemengd: de één vindt het geweldig, de ander vindt het niets. Lianne weet wel waarom RTL 4 voor het Leidseplein heeft gekozen: “Ik snap dat Erland hier wil zitten, op het Leidse. Het betere snuifwerk is één verdieping lager.

Ook bekende Nederlanders hebben een mening

Er zijn ook bekende Nederlanders die hebben gekeken naar het nieuwe RTL Boulevard. “Die nieuwe RTL Boulevard studio is wel echt porno. Wow“, zegt 3FM-dj Mark van der Molen.

Blendle-baas Alexander Klöpping: “Eigenlijk is het nieuwe Boulevard het nieuwe NSE.”

Privé-sterjournalist Wilma Nanninga: “Ik moet echt nog even wennen hoor. Ik weet wat het is. In een donkere studio verwacht je spannende onthullingen. Nu moet worden gevochten tegen Koffietijd-daglicht.

3FM-dj Frank van der Lende: “Mooi hoor. En lekker live gevoel met de stad op de achtergrond.

Story-journalist Guido den Aantrekker: “De generaties roeren zich bij RTL Boulevard, #strijdjes.

Omroep MAX-ster Jeroen Latijnhouwers: “Het nieuwe RTL Boulevard heeft echt potentie. Zal even wennen zijn maar ik geloof er in! Dit wordt goed, wel helaas zonder Albert.

SBS 6-legende Tina Nijkamp: “Het wordt nu toch wel heel anders opeens en best verwarrend qua uiteenlopende personen aan desk.

Soapster Ruud Feltkamp: “Mooi dat vernieuwde RTL Boulevard! Klasse.

Weekend-journalist Bart Ettekoven: “Het gevoel dat je zeg maar twintig keer de 9 straatjes op en neer hebt gelopen op zaterdagmiddag. Best druk. Ka-pot.

Shownieuws-diva Patty Brard: “Nou ik ben kapot………allemachtig wat een drukte in alle opzichten!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen