Jeroen Pauw appt Yuri van Gelder suf

Jeroen Pauw heeft verwoede pogingen gedaan om Yuri van Gelder vanavond in de seizoensopener van Pauw te krijgen. Dat heeft hij dit weekend bekend op BNR Nieuwsradio. Van Gelder liep de olympische turnfinale mis, omdat hij naar huis werd gestuurd. Hij is niet van plan om daarover te komen praten op tv. “Helaas niet. Het is niet gelukt, nee. We zijn bezig op allerlei mogelijke manieren. Je moest eens weten hoeveel appjes ik naar Yuri stuur om te zeggen dat hij gewoon moet komen.

Pauw zou de olympische rel graag willen bespreken aan zijn tafel. “Idealiter zou je de turncoach, Maurits Hendriks en Yuri van Gelder met z’n drieën aan tafel hebben zitten, maar ik denk niet dat het snel gaat lukken.

Of Van Gelder dan voor Humberto Tan kiest? “Ik denk dat Humberto geen uitzending heeft. Ik weet niet waar hij wel zit. Ik geloof ook niet dat het zo is dat hij ergens anders zit, maar het is in elk geval niet zo dat hij bij ons zit.”

Zowel DWDD, dat ook terugkeert van vakantie, als Pauw staan vanavond in het teken van de Spelen. “Tom Dumoulin komt in elk geval. Het meisje wat zo ongelooflijk ten val kwam op de fiets ook.”

 

 

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen