Jan Slagter zegt ‘nee’ tegen RTL en SBS

Foto: Rick NederstigtRTL en SBS hoeven niet aan te kloppen bij de succesvolle Omroep MAX-baas Jan Slagter. Hij is niet te porren voor een overstap. Dat heeft de omroepbaas gezegd tegen PowNews. PowNews vroeg zich af of Slagter aan het eind van zijn carrière niet nog één keer goed zijn zakken wil vullen bij RTL of SBS, maar daar is geen sprake van. “Nee, daar heb ik geen behoefte aan. Aanbiedingen heb ik wel gehad, maar dat ga ik niet doen. Ja, ik zei ‘nee’ tegen het grote geld, want geld maakt niet gelukkig.

Omroep MAX lanceert komend seizoen weer een aantal nieuwe programma’s, waaronder Heel Holland Slaapt. PowNews dacht in eerste instantie dat dit een programma was om uit te testen bij welk MAX-programma mensen het snelst in slaap vallen, maar dat is volgens Slagter niet zo. “Ik val eerder in slaap bij jullie programma’s.”

Slagter heeft een topprestatie neergezet met zijn relatief jonge omroep MAX. Hoewel de omroep pas in 2005 begon met uitzenden, is het nu al een enorm grote speler met tv-hits als Heel Holland Bakt en We Zijn Er Bijna.

De omroepbaas is momenteel 62 jaar. Het is nog niet bekend hoe lang hij wil doorwerken.

 

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen