Jan Paparazzi laat van zich horen in weekblad Party

Foto: TROSJan Paparazzi is nog steeds actief in de showwereld. Dat vertelt de vroegere sidekick van RTL-talkshowhost Robert Jensen in weekblad Party. Sinds Jensen is verdwenen van het televisiescherm, is ook Paparazzi niet meer te zien op de beeldbuis. Maar dat betekent niet dat hij niets meer doet, vertelt hij in het blad. “Ik werk sinds anderhalf jaar dagelijks voor de digitale radiozender Sterren NL van de AvroTros. Wekelijks luisteren er zo’n 250.000 liefhebbers van muziek van eigen bodem.

Het gaat goed met Paparazzi. Zo is hij recent getrouwd met Sandy én ook nog eens verhuisd. “Het viel niet mee om alles te verhuizen van mijn woning in het bosrijke Baarn naar ons huis met oprijlaan en vrijstaande garage in Soest, maar het is gelukt.

Vier jaar geleden ging het een stuk minder goed met Paparazzi: door de tv-exit van Jensen zat hij werkeloos thuis en bovendien was hij net gescheiden.

Paparazzi is dan ook blij met de huidige situatie. “Je kunt je niet voorstellen hoe gelukkig ik momenteel ben. We zijn lekker ons nieuwe huis aan het inrichten en alles klopt gewoon.

Het is niet bekend wat Jensen tegenwoordig doet. Zijn broer Frank Dane is succesvol als Radio 538-dj en invalpresentator van Boulevard. Hij heeft géén levend accessoire.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen