Irene Moors verwacht geen 3 miljoen kijkers

Foto: Q-musicAlle ogen zijn weer even gericht op Irene Moors. Na het floppen van haar eerste SBS 6-show De Vreemde Eend, begint vanavond haar volgende project: Over Smaak Valt Te Twisten, waarin ze herenigd wordt met televisiekok Rudolph van Veen. Moors heeft een mooie startpositie gekregen van SBS 6, want het programma begint om 21.30 uur en dat is direct na de seizoenspremière Dokter Tinus, één van de best bekeken titels van SBS 6. De presentatrice hoopt op veel bankhangers.

Ze is blij met haar tijdslot. “Het is culinair entertainment van de bovenste plank, al zeg ik het zelf. Het zit na Dokter Tinus. Dat is heel leuk. Als je daar naar zit te kijken, blijf dan gewoon zitten.

Hoeveel mensen er gaan kijken, durft Moors niet te voorspellen. “Het gaat in elk geval net geen 3 miljoen kijkers halen, denk ik“, grapte ze vanochtend op Radio 538, verwijzend naar de kijkcijfers van Boer Zoekt Vrouw.

NPO 1 brengt op hetzelfde tijdstip een nieuwe aflevering van Memories met Anita Witzier op de buis, NPO 2 zendt Van Nablus Naar Nineve uit, NPO 3 begint met Ruben en de idioten en op RTL 4 is een herhaling van Geer & Goor: Waarheen, Waarvoor te zien.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen