Humberto Tan gaat prime time met olympische helden

Zes dagen voordat het nieuwe seizoen van zijn talkshow RTL Late Night écht losbarst, is Humberto Tan vanavond al te zien met een olympische special van zijn programma. Niet op de late avond, maar op prime time om 20.30 uur. Dat heeft RTL 4 laten weten. Tan komt met een bijzondere aflevering vanuit de RAI in Amsterdam, waar de sporters gehuldigd worden. Het verslag dáárvan is te zien op NPO 1, waar Dione de Graaff ’s middags tussen 13.45 en 14.45 uur een extra uitzending presenteert.

Na de huldiging praat Tan met de sporters. Te gast zijn de gouden medaillewinnaars bij het openwaterzwemmen, Ferry Weertman en Sharon van Rouwendaal. Ook gaat hij in gesprek met het gouden roeiduo Maaike Paulis en Ilse Head, zeilster Marit Bouwmeester en Dorian van Rijsselberghe, die op sublieme wijze zijn gouden plak prolongeerde.

Ook komt de emotie van de keerzijde van olympisch eremetaal aan bod. Turner Epke Zonderland, zwemster Ranomi Kromowidjojo en atlete Dafne Schippers blikken terug op de wijze waarop de Spelen voor hen zijn verlopen en op welke manier zij zich nu weer opladen voor de volgende fase in hun carrière.

Bij een bijzondere uitzending hoort ook een bijzondere muzikale omlijsting. Zo zal Dinand Woesthoff inclusief twintigkoppig strijkorkest eenmalig een unieke versie van zijn ‘Legendary Lane’ ten gehore brengen.

RTL Late Night: Olympic Edition is om 20.30 te zien bij RTL 4.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen