Hans Kraay jr: ‘Voetbal Inside zakt nooit in’

Hans Kraay jr. denkt dat de chemie tussen de mannen van Voetbal Inside zó groot is dat het programma zelfs tijdens een ultralange uitzending niet zou inkakken. Dat zegt hij in een interview met de Volkskrant. Veel mensen uit de voetballerij zijn niet graag meer te gast in Voetbal Inside, maar dat is volgens Kraay ook niet nodig met de huidige vaste gasten. “Iets eerlijkers dan een live talkshow bestaat niet. En al laten ze ons daar honderd uur met zijn vieren zitten: het zakt niet in.

Kraay geniet van het sportprogramma op televisie. En dat terwijl hij zowel met de sport- als met de tv-wereld niets zegt te hebben. “Voor beide werelden geldt: als het goed met je gaat slaan ze je schouders in een mitella. Maar ben je drie maanden niet op televisie en lig je half dood op het zebrapad, dan stappen ze zo over je heen.

Op persoonlijk vlak houdt hij zich ver van beide werelden. “Vanaf mijn 17de hoorde ik van mijn vader: ‘Het zijn onbetrouwbare hondenkoppen in de voetballerij en de journalistiek. Zoek daar je vrienden niet.‘”

Hij woont in Ophemert, een half uur rijden vanaf Den Bosch. “Ik hoef niet zo nodig bij televisiegroepjes of voetbalgroepjes in Amsterdam of Blaricum te horen.”

Ik heb niet de indruk dat Wilfred Genee hier volgende week aan de overkant komt wonen. De tijd staat stil hier; iedereen zwaait ook nog naar elkaar.”

Het Volkskrant-interview met Hans Kraay jr. kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen