Frank Dane in RTL Boulevard over Robert Jensen

Foto: RTLFrank Dane heeft zich maandagavond in RTL Boulevard kort uitgelaten over zijn bekende broer Robert Jensen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Dane wordt niet graag bestempeld als ‘de broer van’ en gebruikt daarom zelfs een pseudoniem als achternaam. Tot nu toe lukte het Dane om in RTL Boulevard de associatie met Jensen te vermijden, maar tijdens een live vraaggesprek met de heren van Voetbal Inside werd hij toch even in verband gebracht met zijn weinig geliefde broer.

Wilfred Genee liet zijn collega Johan Derksen weten door wie ze nou precies geïnterviewd werden. “Dat is de broer van, weet je wel“, zei hij. Derksen quasi verbaasd: “O, de broer van Jensen?!” “Ja, die ja!“, aldus Genee.

Vervolgens werd Dane ook nog even geplaagd door inval-Albert Mattie Valk. “O, echt waar?!“, zei hij.

Toen Genee vroeg waar Jensen eigenlijk zit en Derksen opmerkte dat Jensen zoek is, zei Dane: “Hij is er nog wel. Ik spreek hem regelmatig, kan ik je vertellen. Het gaat goed met hem.”

Leven in de anonimiteit is toch niets voor Jensen?“, vroeg Derksen. Dane: “Ik kan het je aanraden, Johan!

Dane werd vrijdag ook al herinnerd aan zijn impopulaire broer in zijn eigen show op Radio 538. Toen herhaalde gast Rob Geus een anekdote die hij naar eigen zeggen ook al eens op de bank van Jensen had verteld.

Jensen maakte jarenlang talkshows op RTL 5. De talkshowhost heeft altijd gehakt gemaakt van RTL Boulevard. Zo noemde hij Albert Verlinde steevast ‘Kwalbert’.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen