Edwin Evers wordt misselijk van Fajah Lourens

Radio 538-ster Edwin Evers is zwaar allergisch voor dj en tv-persoonlijkheid Fajah Lourens. Dat heeft hij gezegd in zijn ochtendshow. Lourens verloor onlangs haar neefje bij een familiedrama, maar pakte de draad snel weer op ‘want het leven gaat ook gewoon door’. Ze zat aan de desk van RTL Boulevard om te vertellen over het drama en greep haar tv-optreden ook nog even aan om haar boek te pluggen. “Ik ben echt allergisch voor geworden. Die is toch niet helemaal lekker, of wel?“, zegt Evers.

Volgens Evers spoort Lourens niet helemaal. “Er is natuurlijk een vreselijk ding geweest met haar neefje, die door haar vader uit het raam is gegooid. Sinds dat dat gebeurd is, heb ik elke dag van haar iets gehoord op social media of ze stond in de krant. Élke dag heeft ze de media of de social media opgezocht. Ik vond het niet gepast.”

Ik ging me er op een gegeven moment kapot aan ergeren. Ik heb me erover verbaasd. Ik vind het ongelooflijk. Als zoiets gebeurt en je kunt een dag later al een heel stuk erover schrijven… Het lijkt wel alsof ze zich elke dag geroepen voelde om er iets over te vertellen. Ook details die door de politie niet naar buiten zijn gebracht, weet je wel.”

Evers denkt dat Lourens wilde profiteren van de media-aandacht voor haar familiedrama. “Dat klinkt niet aardig, maar dat gevoel had ik er wel bij. Maak even pas op de plaats. Dat is toch geen moment om jezelf zo te presenteren? Ik werd er echt misselijk van.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen