Edwin Evers vindt Eva Jinek ‘lekker wijf’

Radio 538-ster Edwin Evers vindt KRO-NCRV-ster Eva Jinek een lekker wijf. Dat heeft hij vanochtend gezegd in zijn radioshow. Evers kijkt graag naar de programma’s van de blonde, die deze zomer 38 jaar is geworden. “Ik vind haar een mooie vrouw. Ik bedoelde eigenlijk lekker wijf, maar dat wilde ik zo niet zeggen. Vind je het niet? Ja, ik vind haar wel een lekker wijf, ja, als ik moet kiezen tussen een lekker wijf en een mooie vrouw. Ik vind haar een lekker wijf slash een mooie vrouw.”

De radioster zou best een hapje met Jinek willen eten, al is hij wel bang dat ze alles beter weet. “Dat lijkt me wel irritant, ja. Of dat niet bij elke vrouw is die alles beter weet? Ja, maar zij weet het ook echt beter, ha ha. Dat is vervelend.”

Verder vindt Evers dat Jinek gegroeid is als presentatrice. “Het is best een leuk programma, vind ik. In het begin was het een beetje onhandig met die bank, maar nu ze gewoon aan tafel zit, is het hartstikke leuk.”

Vroeger vond Evers haar net zo koud als Bridget Maasland, maar dat is nu verleden tijd. “Toch is het minder geworden, of zo. Misschien komt het ook omdat je haar wat vaker ziet. Het is leuker geworden, vind ik.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen