Donny Roelvink wil showbizz in vanwege succes Dave

Donny Roelvink wil graag de showbizz in, omdat zijn broer Dave daar nu erg veel succes heeft. Dat vertelt vader Dries Roelvink in weekblad Privé. Voor Donny is het een grote stap: hij komt uit de bouwwereld. Kiezen voor de showbizz is voor Dave in elk geval een gouden greep gebleken, aldus Dries. “Voor Dave was het zijn beste stap ooit. Als ik zie hoe hij zijn centen verdient, en niet zo weinig ook, kan ik alleen maar trots zijn. Dat heeft Donny misschien wakker geschud, maar mij ook.

Dries denkt dat het Donny ook wel moet lukken. “Hij is hard aan zichzelf aan het werken en ik merk dat hij uit de schaduw van zijn oudere broer wil treden. Hij krijgt veel complimenten over zijn uiterlijk, dus wie weet kan hij model worden.

Maar ook wil Donny graag acteren in Goede Tijden Slechte Tijden. “Er komen al mooie reacties los, wat Don stimuleert om door te pakken. Hij gaat zelfs acteerlessen volgen, dus er is een nieuwe Roelvink in opkomst.

Een positieve eigenschap van Donny is dat hij discipline heeft, zegt vader Dries. “Als hij ergens een kans krijgt, kun je op hem rekenen. Hij is een man van discipline.

Het Privé-interview met Dries Roelvink kunt u lezen via Blendle.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen