Bridget Maasland gaat weg bij SBS

Bridget Maasland gaat weg bij SBS. Haar contract dat eind augustus afloopt wordt niet verlengd. Dat bevestigt een woordvoerder van SBS vandaag aan De Telegraaf. Dit jaar stapte Maasland nog over van het SBS 6-programma Shownieuws naar Net5, om daar één van de vaste gezichten te worden. “Haar programma Bridget in Hollywood heeft het goed gedaan bij Net5. We kunnen haar op dit moment echter geen vervolg beloven of andere passende titels aanbieden“, aldus SBS.

De Net5-carrière van Maasland is dan ook snel afgelopen. “Het klopt dat het contract van Bridget Maasland eind augustus afloopt bij Net5/SBS. In goed overleg hebben we besloten om dit niet te verlengen.  We danken Bridget voor haar inzet en wensen haar een mooie nieuwe stap in haar carrière.

Maasland zelf laat weten: “Ik wil SBS bedanken voor vier fijne jaren waarin ik heel leuke programma’s gedaan heb, maar het is nu tijd om een andere richting in te slaan.

Vrouwenzender Net5 zit nu zonder een vrouwelijk gezicht. Arie Boomsma en de recent aangetrokken Rik van de Westelaken zijn nu de twee overgebleven zendergezichten.

Het is niet bekend wat Maasland nu gaat doen. Voordat ze bij SBS aan de slag ging, werkte ze bij RTL 5. Ze was echter niet tevreden over haar programmapakket aldaar.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen