BNN ontkent: ‘Geen 40.000 euro voor Sabia Boulahrouz’

Foto: RTLSabia Boulahrouz heeft helemaal geen 40.000 euro gekregen voor haar deelname aan de televisieshow Ranking the Stars. Dat laat een woordvoerster van BNN weten. Het gerucht dat Boulahrouz dit enorme bedrag heeft gekregen zingt al even rond, maar er is volgens de omroep helemaal niets van waar. “Wij brengen nooit bedragen die deelnemers van onze programma’s krijgen naar buiten. Maar wij kunnen wel verzekeren dat dit soort exorbitante bedragen absoluut niet betaald worden.”

Het bedrag van 40.000 euro werd twee weken geleden voor het eerst genoemd door inval-Albert Mattie Valk in RTL Boulevard. “Hoe Mattie Valk aan dit bedrag is gekomen, weten wij niet. Het komt er in de verste verte namelijk niet bij in de buurt“, aldus de zegsvrouw.

BNN ziet zich genoodzaakt om op het gerucht te reageren, omdat het anders een eigen leven gaat leiden. Maandag werd het bedrag namelijk ook al genoemd op pagina Privé.

Na dat Privé-artikel begonnen ook BNN-sterren als Frank van der Lende en Tim Hofman zich op Twitter openlijk af te vragen of hun werkgever écht 40.000 euro heeft betaald aan de societyster.

Het is volgens de omroep echter onwaar dat belastinggeld op deze manier is aangewend. Volgens omroepbaas Gerard Timmer heeft RTL Boulevard ‘niets gecheckt’. “Het is TO-TA-LE onzin. (B)roddelwerk…

Hoeveel Boulahrouz dan wél kreeg, is niet duidelijk. Volgens BNN-dj Domien Verschuuren is 1.100 euro per aflevering een gangbaar tarief voor deelname aan een show als deze.

De derde aflevering van Ranking the Stars trok zondagavond 562.000 kijkers naar NPO 3, goed voor 11 procent marktaandeel.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen