Albert Verlinde: ‘Of ik naar SBS 6 ga? Nee!’

Albert Verlinde verwacht niet dat hij aan de slag gaat bij SBS 6. Dat gaf hij dinsdagavond aan in RTL Boulevard. De bij RTL Boulevard vertrekkende Verlinde vertelde aan presentatrice Nicolette Kluijver over de najaarspresentatie van SBS, die dinsdagmiddag gehouden werd in het Muziekgebouw aan ’t IJ. “Toch naar SBS, Albert?“, vroeg Kluijver daarop. Maar daar is volgens Verlinde geen sprake van: “Nee, want ik heb gewoon hartstikke leuke gesprekken met RTL. Dat gaat gewoon door.” 

RTL Boulevard wordt maandag in een compleet nieuw jasje gestoken en dat is voor Verlinde aanleiding om te vertrekken. Toen RTL 4-baas Erland Galjaard hem vorig jaar op de hoogte bracht van zijn plannen met RTL Boulevard, was Verlinde naar verluidt zó boos dat hij met zijn vuisten op tafel sloeg.

De verhouding tussen Galjaard en Verlinde is alles behalve goed. Het is dan ook maar de vraag of Galjaard de showkenner tevreden weet te stellen of dat er mogelijk toch een tv-transfer op handen is.

Voordat hij in 2001 aan de slag ging bij RTL Boulevard, heeft Verlinde voor SBS 6 de programma’s Waagstuk, Showbizz, Show en zo, Koken tegen de klok en Hart van Nederland gepresenteerd.

Lees ook: Is Albert Verlinde eruit gewerkt door Erland Galjaard? (vorige week)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen