Albert Verlinde gaat RTL Live presenteren

Foto: RTLAlbert Verlinde gaat samen met Angela Groothuizen de nieuwe vijf-uurshow van RTL 4 presenteren. Ze zullen om en om te zien als host van RTL Live. Dat heeft RTL vandaag bekendgemaakt op zijn perspresentatie. Het is geen verrassing dat Verlinde naar RTL Live gaat. Het gerucht ging al een tijdje en werd ook nog eens gevoed door Groothuizen, waarvan eind juli al bekend werd dat ze naar vijf uur gaat. “De kans is groot dat hij RTL Live gaat doen“, zei ze twee weken geleden.

Vrijdag gaf Verlinde in de krant nog aan niet te weten of hij RTL Live gaat presenteren. “RTL Live? Er kan van alles gebeuren, ik ga er niks over zeggen. Dat heb ik zo afgesproken. Maar in principe blijf ik bij RTL.

Met de aanstelling van Verlinde bij RTL Live komt ook een einde aan de speculaties over zijn tv-toekomst na zijn vertrek bij RTL Boulevard. Verlinde heeft aangegeven dat hij best eens een serieus programma zou willen maken bij de NPO, maar een overstap naar SBS leek ook niet ondenkbaar.

RTL Live gaat vanaf komend seizoen de concurrentie aan met dé vijf-uurshow van NPO 1: Tijd voor MAX. Dat programma wordt gepresenteerd door een duo: Martine van Os en Sybrand Niessen.

De eerste aflevering van RTL Live is op maandag 3 oktober te zien op RTL 4. Verlinde is vanavond te gast in RTL Late Night.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen