‘Ajouad maakt van ranzige act een publicitair nummer’

Jean-Pierre Geelen is niet zo onder de indruk van de beschuldiging van Ajouad El Miloudi aan het adres van Patty Brard. Dat laat hij vandaag blijken in zijn column in de Volkskrant. El Miloudi beschuldigde Brard dit weekend in dezelfde krant van racisme, omdat de Papoease tv-diva tijdens de opnames van Ranking the Stars grapte dat hij terug moet naar Marokko. “Het is een kwestie van niets. El Miloudi maakt van een ranzige act een publicitair nummertje“, aldus Geelen.

Geelen tilt niet zo zwaar aan de opmerking van Brard. “Had Brard haar uitspraak gedaan aan tafel bij Pauw in een discussie over discriminatie, dan was dat even stuitend en ontmaskerend, maar inhoudelijk van betekenis. Nu was het enkel een uitglijder in een spelletje.

Je moet Brard sowieso niet serieus nemen, vindt Geelen. “Sinds ik haar op tv een klysma zag toedienen om de brokjes te zeven, heb ik Patty Brard zelf uitgekakt.

El Miloudi maakt zijn rivale groter dan hij zelf vindt dat ze is. Straks krijgt ze nog een eigen straat“, besluit hij in de krant (via Volkskrant.nl).

Alle artikelen over de ruzie tussen Ajouad en Patty vindt u hier.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen