Wilfred Genee borrelt met voetbalverslaggever NOS

RTL-sportjournalist Wilfred Genee was donderdag aan het borrelen met een voetbalverslaggever van de NOS toen hij werd opgebeld door Radio 2. Dat gaf hij aan op de radiozender. Radio 2 wilde Genee bevragen over de kwartfinales van het EK Voetbal, maar stoorde hem tijdens een borrel. “Ik zit met een goede collega van de NOS een drankje te drinken. Met de meest recalcitrante verslaggever die de NOS op dit moment heeft: Maxim Hartman. Hij zit aan de frikadellen en ik aan de radijsjes, ha ha.

Genee verwijst met een knipoog naar de recente frikadellenrel met Hartman. Als studiogast van Studio France haalde hij keihard uit naar het ‘ongezonde’ dieet van Studio France-sidekick Rafael van der Vaart.

De RTL-ster vindt dat Studio France het prima doet. “Ik heb respect voor de collega’s van de NOS en Henry Schut. Zij moeten elke dag wat melden over het EK en het leeft totaal niet. Zeker niet op de dagen dat niet gevoetbald wordt. Er wordt goed naar gekeken, maar mensen gaan al snel weer over tot de orde van de dag, weet je wel. Ik ben dus blij dat we niet elke dag hoeven.

Zelf kijkt Genee uiteraard alle EK-duels. “Als we uitzending hebben kijk ik op de redactie en anders thuis op mijn werkkamer. Mijn zoontje van drie jaar slaapt dan meestal al, maar bij de middagwedstrijden kwam mijn zoontje binnen en zei: ‘Papa, het is nu een keer afgelopen.’ Ik zei: ‘Het is nog lang niet afgelopen.’

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen