Ali B tevreden over Waylon in The Voice

Ali B is erg te spreken over de komst van Guus Meeuwis en Waylon als de nieuwe coaches van The Voice of Holland. Dat heeft hij gezegd op 100% NL. De eerste opnames van The Voice zitten er al weer op. “Waylon heeft heel goede feedback. Je zou echt denken dat hij al langer in die stoel zit. Hij heeft ook een goed incasseringsvermogen, want ik maak veel grapjes richting Waylon. Hij lacht om alles“, zo laat hij weten.

De opnames zijn volgens Ali B ‘heel gezellig’. “Guus is zó lief, weet je wel. Hij is natuurlijk het succesvolst van ons allemaal met zijn uitverkochte stadions. Af en toe probeert hij tegeltjeswijsheden eruit te gooien, maar dan klinkt hij ongeveer als een kind van mij en Miss Montreal.”

Hoewel het gezellig is, wordt het volgens Ali B niet gezapig. “Het wordt op een gegeven moment wel spectaculair. Je krijgt echt battles om kandidaten. Het gaat heel tof worden. Ik denk wel dat ik de winnaar hebben. Alle andere coaches denken ook dat ik de winnaar binnen heb. Het is een man en hij is nog niet bekend.”

Er is in elk geval weer genoeg talent gekomen, meent hij. “Er zijn weer goede kandidaten binnen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen