Viola Holt denkt dat stekker uit RTL Boulevard gaat

Viola Holt verwacht dat RTL Boulevard net als haar vroegere 5 Uur Show uiteindelijk van de buis gehaald wordt vanwege lage kijkcijfers. Dat heeft de presentatrice gezegd op Radio 2. De 5 Uur Show ging in 1998 na tien jaar van de buis. “De kijkcijfers liepen terug. Dat heb je op een gegeven moment. Dat zal met RTL Boulevard ook gebeuren. Dan is het op en moet er iets nieuws komen. Dat is het. Het was toen wel schrikken, maar daarna kwamen voor mij Klasgenoten en andere programma’s.

Voorlopig lijkt er van een einde van RTL Boulevard nog geen sprake. Hoewel Verlinde in 2015 bloedbonje had met RTL 4-baas Erland Galjaard over de toekomst van RTL Boulevard, is hij blijven vechten voor het behoud van de formule van de showrubriek. Dit jaar verhuist RTL Boulevard van een saaie studio in Hilversum naar het bruisende Leidseplein in Amsterdam.

Holt vindt het leuk dat RTL 4 zijn programmering verder versterkt met een opvolger van haar 5 Uur Show: RTL Live. “Ik vind het enig dat RTL besluit om alsnog met iets te komen om vijf uur.

RTL Live zal worden gepresenteerd door Angela Groothuizen. Een goede keuze, vindt ze. “Zij is goedgebekt, luistert goed, heeft goede vragen en humor. Je moet zo veel hebben.”

Overigens was Holt bij de start van RTL Boulevard in 2001 in de race om de presentator van het programma te worden. Omdat ze net was geëmigreerd sloeg ze het aanbod af en koos RTL voor Beau van Erven Dorens.

RTL Boulevard bestaat in september vijftien jaar.

Lees ook:
RTL 4 volgt concurrent NPO 1 met eigen vijf-uurshow (donderdag)
Beau vindt RTL Live echt iets voor Irene Moors (donderdag)
Catherine Keyl verwacht geen belletje Erland Galjaard (donderdag)
Viola Holt tipt Angela en John voor presentatie RTL Live (donderdag)
‘Sylvana Simons vrijwel zeker niet naar RTL Live’ (donderdag)
WNL-baas Bert Huisjes tipt Merel Westrik voor RTL Live (donderdag)
Angela Groothuizen presenteert RTL Live (donderdag)
Shownieuws stellig: ‘Peter van der Vorst naar RTL Live’ (vandaag)
Erland Galjaard verdedigt programmanaam RTL Live (vandaag)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen