‘Stef Clement tv-analyticus van de toekomst’

Foto: RVDAWielrenner Stef Clement viel zaterdag in de smaak als analyticus bij De Avondetappe. RTL 7-ster Wilfred Genee noemt hem zelfs de ‘analyticus van de toekomst’. “Prima gast, die Stef Clement bij De Avondetappe“, zegt hij op Twitter. Genee is lang niet de enige die complimenten uitdeelt aan Clement, die momenteel zelf meedoet aan de Tour de France. Zo zegt RTL 4-gezicht Luuk Ikink: “Iedereen zegt het en ik ook: Stef Clement zat vol topverhalen en goede analyses. Prachtvent.

Clement heeft nog geen ploeg gevonden voor volgend jaar. Ikink: “Ik hoop dat Clement nog een tijdje geen volwaardig analist wordt. Rijdt gewoon 18e plek in de Tour. Lekker blijven fietsen!

AD-journalist Thijs Zonneveld is eveneens onder de indruk. “Nou, Stef Clement vindt volgend jaar wel een ploeg. En anders wel een krant of een tv-programma.

Henk Hoijtink, chef sport van Trouw, zegt: “Na drie weken van veel ritueel bla-bla vertelt Stef Clement hoe het zit (en dat een Nederlander geen grote ronde zal winnen).

En sportverslaggever van de Volkskrant John Volkers: “Kan die Stef Clement geen vaste sidekick worden op Tour-tv? Die weet hoe het zit.

De Avondetappe trok gisteren 740.000 kijkers naar NPO 1, goed voor 19 procent marktaandeel.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen