Sjors van der Panne: ‘Geen sterrenbestaan na Voice’

Foto: NOSSjors van der Panne heeft geen sterrenbestaan overgehouden aan The Voice of Holland. Dat vertelt de zanger, die in de finale van het vijfde seizoen verloor van O’G3NE, in de Privé. Van der Panne heeft het gevoel dat hij in tegenstelling tot veel andere oud-talentenjachtkandidaten goed op koers ligt. “Mijn droom is uitgekomen, ik heb heel veel geluk gehad. Maar ik leid nu echt geen sterrenbestaan, hoor, en ik voel me ook geen ster. Ik ben een zanger“, aldus de entertainer.

Hij heeft ook niet de ambitie om wereldberoemd te worden. “Ik verdien meer dan vroeger, en meer dan dit heb ik niet nodig. Ik ben altijd trouw gebleven aan de band en het team dat ik al om me heen had voordat ik meedeed aan The Voice.

Zijn agenda zit vol genoeg. “In september ga ik acht maanden lang op tournee, er staan tachtig optredens op het programma. Ook komen er een nieuw album en twee nieuwe singles.

Het Privé-interview met Van der Panne, waarin hij ook nog vertelt over de dochter die hij heeft met de zus van een goede vriendin, is te lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen