SBS-Koos hoopt nog steeds op Ivo Niehe-achtige show

Koos van Plateringen hoopt nog steeds dat hij van SBS 6 de kans krijgt om een Ivo Niehe-achtige show te presenteren. Dat vertelt het Shownieuws-gezicht in TROS Kompas. Van Plateringen onthulde vorig jaar dat hij met de zender praatte over zo’n soort programma, maar het is er nog niet van gekomen. Nu herhaalt hij zijn wens in het omroepblad: “Ik zou graag een interviewprogramma willen doen zoals Ivo Niehe het maakt. Dat is eigenlijk wat ik nu in het klein doe bij Shownieuws.

Volgens de showdeskundige hangt er nog steeds iets in de lucht. “Ik ben al wel met een paar leuke dingen bezig, maar daar mag ik nog niets over loslaten. Heerlijk, eindelijk kan ik dat een keer zeggen!

Op de vraag of hij ambitieus is, antwoordt Van Plateringen: “Lastig om dat te bepalen. Ik zit natuurlijk al heel lang bij Shownieuws en als ik echt ambitieus was geweest, had ik misschien meer gedaan en aangedurfd om mezelf te laten zien. Als ik ergens zit waar het prettig is, hoef ik niet zo nodig snel weg.

Shownieuws verrast hem nog steeds. “Wat me nog steeds verbaast is hoeveel BN’ers blootgeven van zichzelf. Ze vertellen best veel, ook heel persoonlijke zaken, en bellen soms gewoon zelf op!

Van Plateringen hoort bij het team dat showgerelateerd nieuws duidt in Shownieuws. In dat team zitten ook Evert Santegoeds en Patty Brard.

De late editie van Shownieuws bedient in deze zomerperiode bijna 5 procent van alle Nederlanders van zes jaar en ouder.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen