Sandra Schuurhof wil niet zonder tv kijken

Sandra Schuurhof zou het erg lastig vinden als ze nooit meer tv zou mogen kijken. Dat vertelt de presentatrice van Hart van Nederland in Veronica Magazine. Het tv-blad legt Schuurhof het dilemma ‘nooit meer zelf op tv of nooit meer tv kijken’ voor. “Lastige keuze, maar dan nooit meer tv kijken“, antwoordt de donkerharige SBS 6-presentatrice. “Niet omdat ik zo graag op tv wil, maar omdat ik dan mijn baan kwijt ben. Nooit meer televisie kijken, zou ik wel jammer vinden.

Schuurhof kijkt graag tv. “Ik kijk altijd graag naar de actualiteiten, mooie documentaires en series. Game of Thrones, Suits, House of Cards, Grey’s Anatomy, Orange is the new Black en Fargo zijn mijn favorieten.

Ze maakt zelf ook graag documentaires. “Dat is een liefde van mij. Maar voor nu is presenteren goed. Nu mijn zoontje groter wordt, is er wel meer ruimte om het te combineren, dus presenteren en documentaires maken.

Ouder worden achter de schermen is in elk geval makkelijker dan ervoor. Helemaal omdat Schuurhof geen fan is van botox. “Mensen – vooral vrouwen overigens – kijken verbaasd op als je zegt dat je het niet doet. Persoonlijk heb ik de ervaring nog niet. Ik heb geen oordeel over mensen die het wel doen.

Hart van Nederland is elke avond om 22.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen