RTL 5 opent inschrijving nieuw seizoen Idols

Foto: Bob BronshoffRTL 5 heeft de inschrijving voor zijn tweede seizoen van Idols officieel geopend met een filmpje met presentator Ruben Nicolai. Dat is te zien op Twitter. Idols keerde in maart na een afwezigheid van acht jaar terug op de buis. Dit keer niet op familiezender RTL 4, maar op het jonge RTL 5. De audities waren een grote hit, daarna nam het kijkersaantal af. Toch is RTL 5 uitermate tevreden en komt er een nieuw seizoen. “Zangtalent van Nederland, wij zoeken jou!“, aldus de zender vandaag.

Nicolai spreekt eventuele kandidaten toe in een filmpje. “Denk jij nou dat je hét nieuwe idool van Nederland bent, maar was je dit jaar gewoonweg te laat? Geef je dan nu op voor het volgend seizoen. Ga naar Idols.nl, want wie weet!

Idols op RTL 5 werd gepresenteerd door Nicolai en Lieke van Lexmond. Er is geen reden om aan te nemen dat zij er in het volgende seizoen niet bij is.

Mogelijk wordt wel de jury ververst. Jurylid Eva Simons heeft namelijk aangegeven te twijfelen over haar plek in de jury.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen