Peter van der Vorst wil Humberto blijven vervangen

Peter van der Vorst vond het erg leuk om in deze julimaand in te vallen voor Humberto Tan bij RTL Late Night. Hij doet het graag nogmaals. Dat heeft de presentator vrijdagavond gezegd in RTL Boulevard. Tan ging na de uitzending van 1 juli met vakantie en Van der Vorst nam de presentatie vier weken over. Zijn laatste uitzending was vrijdagavond. “Ik heb echt een ontzettende leuke maand gehad. Het is voorbij gevlógen. Ik heb er ook een nieuwe vriend bij gekregen: Jan-Jaap.”

Er staat nog geen volgende invalbeurt in de agenda, aldus Van der Vorst. “Daar is nog niets over te zeggen. Ik vond het heel leuk om te doen en ik denk dat we nog wel eens een keertje terugkomen hier, hoor. Ik vind het heel lekker om de vervanger te zijn.”

Overigens kan Van der Vorst nog niet op vakantie. “Ik moet maandag nog een dag werken, want overdag ben ik ook nog met Verslaafd bezig en met andere programma’s, maar dinsdag begint mijn vakantie echt.”

Zelf zou Van der Vorst inmiddels ook wel kunnen meedoen aan zijn eigen programma Verslaafd, grapte hij. “We zijn verslaafd aan Late Night geraakt.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen