Patty Brard zegt vaker ‘nee’ dan ‘ja’ tegen SBS 6

Foto: SBSPatty Brard is er trots op dat ze op 61-jarige leeftijd nog zo actief is voor SBS 6. “Ik ben gelukkig met de programma’s die mij steeds geboden worden en moet vaker nee zeggen dan ja. Dat is toch een luxe positie?“, zegt ze in TROS Kompas. Naast haar bijdragen in wekelijkse programma’s, duikt Brard ook regelmatig op in het dagelijkse Shownieuws. “Dat doe ik inderdaad al een lange tijd en het gaat maar niet vervelen. Elke dag is anders. Ik ben dol op showbizz en blijf het fascinerend vinden.

Brard peinst er niet over om Shownieuws in te ruilen voor een nieuw avontuur. “Het fijne is ook dat ik niet gebonden ben aan een autocue dus zelf kan bepalen waarover ik het heb. Elke dag denk ik: waar haal je het vandaan? Maar er komt toch telkens weer wat uitrollen.

Haar baan bij SBS 6 lijkt niet op de tocht te staan. “Ik ben er heel blij mee, maar dat geldt ook voor de andere programma’s die ik mag doen, zoals Bonje Met De Buren en Met De Deur In Huis. Van allebei begint in augustus een nieuw seizoen.

Ik kan doen waar ik zin in heb en ik vind het heerlijk!

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen