NPO 1 zet Britse Heel Holland Bakt op DWDD-tijdslot

De komende twee weken is het de beurt aan The Great British Bake Off om De Wereld Draait Door te vervangen op NPO 1. Omroep MAX zendt in tien avonden het zesde seizoen uit van de Britse versie van Heel Holland Bakt. Dat heeft de omroep laten weten. Heel Holland Bakt is hét grote kijkcijferkanon van Omroep MAX. De Britse versie is het origineel en ook daar gaat de NPO 1-kijker nu kennis mee maken. Tien werkdagen lang staat het BBC-programma op het programma om 19.00 uur.

Mary Berry en Paul Hollywood vormen de jury, de presentatie ligt in handen van Sue Perkins en Mel Giedroyc. Twaalf kandidaten gaan met elkaar de strijd aan, waarna één bakker zich de ‘Beste Thuisbakker van Groot Brittannië’ mag noemen.

In de eerste aflevering is de signatuuropdracht het bakken van een madeiracake, de technische opdracht is de walnotentaart en het spektakelstuk is de schwarzwalder-kirschtorte.

Vorige week waren het Tourjournaal en Het Gevoel van de Vierdaagse te zien op het tijdstip van DWDD. Twee weken geleden was in plaats van het Vierdaagse-programma het nieuwe programma Nederland Verhuist te zien.

Over twee weken begint NPO 1 op het tijdstip van De Wereld Draait Door met het Olympische Spelen-programma Rio Live.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen