NPO 1 maakt van Freek Vonk een zaterdagavondster

Foto: RTLFreek Vonk krijgt een eigen familiequiz op de zaterdagavond van NPO 1. Samen met Evi Hanssen presenteert hij vanaf 27 augustus de Super Freek Show. Dat heeft BNN-VARA vandaag laten weten. Onder leiding van de twee tv-presentatoren wordt de wilde-dierenkennis getest van een dierenminnende familie of vriendengroep die het opneemt tegen een team van bekende Nederlanders. “Evi leidt de teams door de verschillende quizrondes en Freek verduidelijkt de antwoorden.

Vonk verheugt zich ontzettend op het programma. “Omdat ik tijdens opnames meestal door de hete, vochtige jungle struin kan ik geen publiek meenemen. Maar nu toveren we de studio om tot één grote wildernis. En ik vind het te gek dat ik het publiek en de kandidaten mee kan nemen op avontuur in de wondere wereld van de natuur! Ik ben zo blij, dit wordt helemaal geweldig!

Het wordt volgens BNN-VARA een groot spektakel. “In de studio van De Super Freek Show waant iedereen zich even avonturier. Bomen, rotsen, water, steppe, er ontbreekt niets om het publiek het gevoel te geven dat ze in de wildernis zijn.

De opnames van De Super Freek Show zijn vanaf 23 augustus. Kaarten voor de opnames zijn te verkrijgen op tvtickets.nl. De productie is in handen van Second Nature, het bedrijf van Vonk.

De eerste aflevering is op zaterdag 27 augustus, om 20.30 uur op NPO 1.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen