Nieuwe Tijden nagenoeg stabiel in tweede uitzendweek

Foto: SBSNieuwe Tijden, de zomerse vervanger van Goede Tijden Slechte Tijden op RTL 4, is in zijn tweede uitzendweek nagenoeg stabiel gebleven als het gaat om het aantal kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De première van Nieuwe Tijden was vorige week. Er keken vorige week gemiddeld 752.000 mensen naar de uitzendingen op RTL 4, goed voor 15 procent marktaandeel. Deze week scoorde de soap gemiddeld 729.000 kijkers en 14 procent marktaandeel.

Nieuwe Tijden doet het een stuk minder goed dan Goede Tijden Slechte Tijden. Die soap scoorde in zijn laatste uitzendweken zo’ n 1,3 miljoen kijkers en 25 procent marktaandeel.

De meest bekeken aflevering van Nieuwe Tijden tot nu toe is de tweede aflevering met 878.000 kijkers. De minst bekeken aflevering is de tiende aflevering, die gisteren 616.000 kijkers trok.

RTL 4 blijft met Nieuwe Tijden de nummer twee om acht uur. De absolute nummer één is het Achtuurjournaal. Gisteren keken daar 2 miljoen mensen naar.

GTST keert na de zomer weer terug op RTL 4. Nieuwe Tijden verhuist dan naar Videoland, de Netflix van RTL. Daarmee hoopt RTL een hoop nieuwe abonnees te scoren.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen