Nieuwe Tijden-actrice wil geen soapie-stempel krijgen

Foto: SBSNieuwe Tijden-actrice Lisa Bor (23) ziet ertegen op om het stempel ‘soapie’ te krijgen. “Ik wel een beetje“, zegt ze in een dubbelinterview met soapcollega Vajèn van den Bosch in Veronica Magazine. Bor gaat niet graag verder door het leven als ‘soapie’. “Maar tegelijkertijd is het mijn interpretatie van Carlijn die telt. Ik probeer mijn personage zo goed mogelijk neer te zetten en neem mijn werk serieus. Het is keihard werken en ik ben ook niet zo van de labels. Wij zijn vooral bezig een mooi product te maken.

Collega Van den Bosch wil niet eens nadenken over het hokje ‘soapie’. “Als je gaat nadenken over het stempel van soapie, dan weet ik niet of ik er wel helemaal achter kan staan. En dan kun je denk ik ook niet optimaal presteren. Ik ben juist heel blij met mijn rol, omdat we met z’n allen iets totaal nieuws maken.

Lisa Bol wil niet net zoals Jette van der Meij uit GTST een heel leven lang in dezelfde soap spelen. “Nee, ik niet. Wat het leuke is van dit vak, is dat je steeds een nieuwe reis maakt. Deze serie is een reis, de film die ik deed was een reis. Ik heb geen specifiek doel, maar ik wil wel veel reizen maken.

Als ik jarenlang in een dezelfde serie zou spelen, dan zou het zijn alsof ik elke dag naar hetzelfde land zou gaan. Daar kan ik niet tegen. Zeker in deze fase vind ik het belangrijk om veel verschillende dingen te doen en mezelf te blijven ontwikkelen.

Nieuwe Tijden is deze zomer elke maandag tot en met vrijdag te zien op het tijdstip van Goede Tijden Slechte Tijden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen