Nieuwe Barbie-soap heet Enkeltje Torremolinos

De nieuwe RTL 5-soap van Samantha ‘Barbie’ de Jong heet Samantha En Michael: Enkeltje Torremolinos. De eerste aflevering van de achtdelige reeks is op 7 september. Dat heeft de tv-zender laten weten. De eerste zeven soaps van Barbie heetten Barbie’s Bruiloft, Barbie’s Baby, Huisje Boompje Barbie, Samantha en Michael willen rust in de tent, Samantha en Michael doe effe paranormaal, Samantha en Michael houden zich Thai en Samantha en Michael nemen er nog eentje.

Barbie en haar man Michael verruilen hun vertrouwde stek in Den Haag voor het altijd zonnige Torremolinos in het warme Spanje. Het doel is om daar hun ultieme droom te verwezenlijken: een eigen zaak starten aan de Spaanse Costa, een feestcafé.

Maar biedt de nieuwe omgeving genoeg om een ander leven op te bouwen en inhoud te geven? Of de verhuizing een slimme zet is, is nog maar de vraag. Blijft het een Enkeltje Torremolinos of wordt het toch misschien een retourtje?“, vraagt de zender zich af.

RTL 5 gaat de soap elke woensdag uitzenden om 20.30 uur. De soap gaat een uitzendavond vormen met herhalingen van Zon, Seks En Je Ouders In Shock.

Vorig jaar was de Barbie-soap te zien op dinsdagavond. Daar gaat RTL 5 straks de programma’s Holland’s Next Top Model en Gênant, Maar Waar uitzenden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen