Nicolette vindt podium nieuwe SBS 6-show exceptioneel

Nicolette van Dam is zeer enthousiast over het decor van haar allereerste SBS 6-show. Het decor én het decorgebruik van The Next Boy/Girl Band is spectaculair. Dat heeft de presentatrice gezegd in Shownieuws. Het decor is verhoogd gebouwd, zodat kandidaten uit de vloer kunnen komen of juist in de vloer kunnen wegzakken. Een unicum, stelt Van Dam. “We hebben een podium van 3,5 meter hoog. Nou, sorry, maar daar heb ik nog nooit iets van gezien of van gehoord.”

De presentatrice heeft een rotsvast vertrouwen in de show, die op vrijdag 26 augustus begint en het gaat opnemen tegen Eén tegen 100 op NPO 1 en Superkids op RTL 4. “Weet je, alles is spectaculair, alles is vernieuwend. Het prikkelt de hele tijd“, aldus Van Dam.

Tim Douwsma, die de show samen presenteert met Van Dam en volgens producent John de Mol een talent is, is net zo enthousiast. “Het is inderdaad een podium van 3,5 meter hoog met liften die van beneden naar boven kunnen. Wij staan dan beneden om het laatste zetje mee te geven aan de kijker. Van: ‘Geef alles en zet hem op!’

Het kan zo maar zijn dat je letterlijk en figuurlijk de grond in zakt. Dat ziet er wel echt waanzinnig uit. De hele studio is te gek.”

Beelden van het podium kunt u bekijken op de website van Shownieuws.

Lees ook: John de Mol had The Next Boy/Girl Band liever op RTL 4 (17 juli)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen