Nance Coolen blijft gezicht RTL Woonmagazine

Nance Coolen is ook na de zomer nog te zien op RTL 4. Ze blijft namelijk het gezicht van RTL Woonmagazine, dat op 27 augustus terugkeert voor een nieuw seizoen. Dat vertelde inval-Albert Frank Dane donderdagavond in RTL Boulevard. In het najaar van 2015 vormde Nance samen met Froukje de Both en Nicolette van Dam het presentatietrio van RTL Woonamgazine, maar sinds dit voorjaar doet ze het programma solo. En dat blijft zo. “Dat is echt heel leuk“, vindt Dane.

Er gaan al langere tijd geruchten over de tv-toekomst van Coolen, omdat in augustus haar tweejarig contract met RTL 4 afloopt en programmadirecteur Erland Galjaard behoorlijk aan het huishouden is. Zo liet hij recentelijk al Irene Moors en Nicolette van Dam vertrekken.

Bij haar overstap naar RTL 4 gaf Nance aan dat de familiezender grote plannen met haar heeft, maar een groot succes heeft ze tot nu toe niet gehad. Familie Gezocht stopte na een korte serie, Staatsloterij: Puur Geluk deed het prima en Kanjers Van Kinderen was een grote flop.

Nu mag Nance in elk geval door met RTL Woonmagazine. Het is geen prestigieuze klus, maar ze heeft in elk geval wat te doen.

Of Coolen ook een nieuw contract krijgt bij RTL 4 en Puur Geluk een vervolg krijgt, is nog niet bekend.

Lees ook: Nance: ‘Natuurlijk hoop ik op een nieuw contract’ (woensdag)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen