Monique Smit trekt beha uit voor Freek Vonk

Freek Vonk is gasthoofdredacteur van de Veronica Magazine die vanaf morgen in de winkels ligt. Het magazine staat compleet in het teken van het thema ‘wild’. “Ik ben gek op wildernis, op ruige en woeste plekken en Veronica Magazine is een ruig en woest blad“, zegt de dierenvriend. Voor zijn editie kreeg Vonk de bekende dames Monique Smit, Yvonne Coldeweijer, Carolien Spoor en Sharon Doorson uit de kleren. Zij gingen speciaal voor hem topless de confrontatie aan met hun fobieën.

De dames poseren half naakt met exotische dieren die ze normaal gesproken alleen in hun nachtmerries tegenkomen. Monique Smit: “Ik schrok me dood. Wist ik veel dat een vogelspin kon bijten.

Naast de topless fotoreeks staat er in de speciale editie ook een exclusief interview met de cameramannen van Vonk. “Want achter iedere grote man staat een groot team. De cameramannen tijgeren óók dagelijks met gevaar voor eigen leven door het donkere regenwoud“, aldus het blad.

Veronica Magazine-hoofdredacteur Debby Nobel liet zich met alle liefde eenmalig van haar hoofdredacteurenstoel verjagen door Vonk: “We wilden graag een extra wild zomernummer maken. En wie heeft er meer verstand van wild dan Freek Vonk?

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen