Mattie Valk complimenteert Frank Dane

Foto: RTLRadio 538 en Qmusic staan in radioland, waar ze elkaars grote concurrenten zijn, recht tegenover elkaar, maar op televisie zitten ze gebroederlijk naast elkaar. Voor de tweede keer presenteerden Radio 538-dj Frank Dane en Qmusic-dj Mattie Valk woensdagavond de uitzending van RTL Boulevard. En daarbij deelde Valk ook nog eens een complimentje uit aan Dane over zijn radioprogramma op 538. Door bovenop het nieuws te zitten, maakte Dane woensdag spraakmakende radio, vindt Valk.

De Telegraaf meldde op woensdagochtend dat Jos Verstappen zijn vader in elkaar zou hebben geslagen. Toen dat nieuws aan bod kwam in de ochtendshow van Radio 538, waarin Dane de vakantie vierende Edwin Evers vervangt, besloot Dane direct om eens te bellen met vader Frans Verstappen.

Frans Verstappen reageerde furieus in de 538-ochtendshow en verhief zijn stem. Het was spraakmakende radio, vindt ook Valk van de concurrent.

Valk: “Het werd pas écht interessant toen jij er vanochtend als de kippen bij was en contact had met Frans Verstappen. Hij reageerde furieus.

Mooie bijdrage van mij, hè?“, reageerde Dane. “We zaten midden in een nieuwsbulletin en toen kwam dit nieuws. Toen dacht ik: laten we hem eens bellen. We hebben hem bij 538 namelijk wel eens vaker gesproken. Dat is het mooie van radio: je pakt de telefoon en je gaat bellen, terwijl je het bericht eigenlijk net half binnen hebt. En hij nam op en reageerde nogal heftig.”

Frans Verstappen heeft zijn aangifte tegen zijn zoon inmiddels weer ingetrokken.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen