Marijke Helwegen: ‘Veel BN’ers hebben kunsthaar’

Er zijn veel bekende Nederlanders die een pruik dragen, zonder dat de tv-kijker dat weet. Dat beweert Marijke Helwegen in een interview met weekblad Privé. Helwegen denkt dat het taboe op haarwerk doorbroken moet worden. “Ik kom er voor uit en hoop daarmee het taboe te doorbreken dat alleen zieke mensen een haarwerk kunnen dragen. Geloof mij, er zijn nog zo veel BN’ers die niets mankeren, maar hun kunsthaar angstvallig geheim houden. Ik snap daar helemaal niets van.

De societyster is van mening dat tv-sterren en andere BN’ers ‘een beetje ballen’ moeten tonen. Volgens haar is een haarwerk namelijk niets om je voor te schamen. Ze heeft er zelf ook één. “Puur omdat het de omlijsting van mijn gezicht versterkt.

Bovendien is de aanzet van haar haargrens wat dunner. “Soms loop ik in het park achter mijn huis zonder pruik en als het dan even waait of regent zie je duidelijk dat het geen volume heeft.

Meer BN’ers moeten dat durven zeggen, vindt Helwegen. Ze kent slechts één BN’er die uit de kast is gekomen als haarwerkdrager: Marc-Marie Huijbregts. “Maar dat was het wel zo’n beetje. Bovendien kon je bij hem zien dat hij er één had“, besluit ze in het blad (via Blendle).

Het schijnt dat veel BN’ers met nóg een groot geheim rondlopen. Volgens Catherine Keyl zijn er namelijk meerdere BN’ers met hiv, die daar niet voor uit durven komen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen