Marga Scheide ontvlucht BN’er-eiland Ibiza

Foto: SBSMarga Scheide (foto: midden), bekend van de meidengroep Luv’, vindt Ibiza in de zomer geen moer aan. Dat vertelt ze in weekblad Story. Scheide heeft een huis op Ibiza, maar is het eiland deze zomer ontvlucht. Niet alleen tout bekend Nederland vliegt achter elkaar aan naar Ibiza, maar ook veel gewone mensen. “In de zomer is het op Ibiza net een kippenhok – onvoorstelbaar druk. En omdat het niet zo’n groot eiland is, kom je iedereen bijna elke dag tegen. In de zomer vinden we ’t niets.

In de zomer staat heel Ibiza op zijn kop, meent ze. “Je kunt bijvoorbeeld nooit meteen een behoorlijk plekje krijgen in een van de restaurants; minstens twee dagen van tevoren moet je reserveren. De wegen zijn overvol en een parkeerplaats is niet te vinden. ’s Zomers vinden wij het óveral leuker dan op Ibiza.

Scheide woont in een zwaarbewaakt resort. “Die extra bewaking was er altijd al, maar komt u in deze zeer onrustige tijden natuurlijk bijzonder goed uit.

Ze is niet bang dat Ibiza net als Nice het slachtoffer wordt van een terreuraanslag. “Ik denk er eigenlijk nooit bij na als ik erheen ga. Ga je daarbij stilstaan, dan kun je bijna nergens meer naartoe, denk ik.

Lees ook: Marga Scheide heeft twijfels over Peter R. de Vries (januari)

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen