Maan gekwetst door ‘met papa naar Pauw’-artikelen

Foto: RVDAMaan de Steenwinkel, winnares van de afgelopen editie van The Voice of Holland, voelt zich erg gekwetst over de ‘met papa mee naar Pauw’-artikelen die verschenen na haar vele optredens in de talkshow van Jeroen Pauw. Dat vertelt de zangeres in weekblad Story. In de media werd gesuggereerd dat Maan zo vaak in Pauw zat, omdat haar vader Siebe de Steenwinkel daar de regisseur is. “Ik voelde me enorm gekwetst. Mijn vader had daar niets mee te maken“, reageert de zangeres.

Ook zonder papa had ze wel bij Pauw gekomen, denkt Maan. “Ja, hij regisseert het programma op sommige dagen. Maar dat staat los van mijn aanwezigheid daar. Ik zat er puur vanwege mijn muziek en niet omdat mijn vader daar werkt.

Maan vond de berichtgeving vooral vervelend voor haar vader. “Ik voelde me heel rot onder die beschuldiging, omdat de integriteit van mijn vader in het geding kwam. En ook omdat ik een kruiwagen nodig zou hebben.

Die kruiwagen heeft Maan naar eigen zeggen helemaal niet nodig. “Ik heb The Voice gewonnen! Dáárom zat ik daar!

Verder vertelt Maan in de Story dat ze er alles aan gaat doen om haar succes voort te laten duren. Ze realiseert zich namelijk dat er straks een nieuwe Voice-winnaar uit de bus komt ‘waar iedereen in de ban van raakt’.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen