Lucille Werner: ‘Eerste Shownieuws hartstikke leuk’

Lucille Werner heeft genoten van haar debuut in het SBS 6-programma Shownieuws. “Ik vond het hartstikke leuk. Ik ben er maandag weer, is dat oké?“, zei ze vrijdagavond aan het eind van de uitzending. In Shownieuws, dat 528.000 kijkers trok, sprak Werner zich onder meer uit over het aanstaande vaderschap van Qmusic-dj Wietze de Jager. Zijn babynieuws volgt vlak na het babydrama van zijn Qmusic-collega Mattie Valk. Volgens Werner zal dat best wat pijnlijke momenten opleveren.

Valk zal herhaaldelijk herinnerd worden aan het babydrama, waarbij hij niet de vader van de tweeling van zijn ex-vriendin bleek. “Ik denk dat als Wietze iedere keer die trotsheid toont en showt en Lieke met die steeds dikker wordende buik door de gangen van Qmusic loopt, dat het echt wel pijnlijk zal zijn voor Mattie. Dat verwacht ik zeer zeker“, aldus Werner.

Maar goed, die twee kennen elkaar goed en vertrouwen elkaar, dus ik denk dat ze nieuws gedoseerd naar buiten zullen brengen en Mattie beslist zullen sparen.

Werner vindt het goed dat Valk al een grapje heeft gemaakt over het aanstaande vaderschap van zijn collega. “Goed dat hij dat doet. Zelfspot is geweldig. Het is volgens mij enorm in zijn voordeel.

Werner becommentarieerde het shownieuws vrijdagavond samen met Maurice Wijnen. Hij zit ook in de uitzending van aanstaande maandag.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen