Lucille Werner aan de slag als Shownieuws-deskundige

Foto: TROSLucille Werner gaat aan de slag als entertainmentdeskundige in Shownieuws op SBS 6. Ze debuteert vanavond al. Dat heeft de zender laten weten. Werner vindt het leuk. “Ik volg het entertainmentnieuws altijd op de voet en aan het begin van mijn carrière heb ik jarenlang redactie en verslaggeving gedaan voor verschillende showrubrieken. Mijn eerste baan als presentatrice was zelfs bij RTL Actueel Shownieuws. Dus ik denk dat deze rol mij goed zal bevallen”, aldus de presentatrice.

Twee maanden geleden werd bekend dat Lucille Werner voor SBS 6 gaat werken. Ze presenteert komend najaar onder meer Mijn laatste keer, waarin ze mensen volgt die ongeneeslijk ziek zijn en bepaalde dingen nog een laatste keer willen doen.

Ook gaat het gerucht dat SBS 6 haar taalquiz Lingo terug op de buis wil brengen, maar daar is nog niets over bekend. Wel is duidelijk dat SBS 6 de vroegere spelshow Het Rad van Fortuin vanaf eind augustus dagelijks gaat uitzenden om 20.00 uur. Wie dat gaat presenteren, is nog niet bekend.

Shownieuws is elke avond te zien na Hart van Nederland. De bekendste entertainmentdeskundige van het programma is Patty Brard.

Naast Werner zitten vanavond Airen Mylene en Maurice Wijnen aan de desk.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen